Samarbete mellan Marknadscheferna & VEO

Visst finns det en duktig kreatör på ditt jobb? Ta chansen att ge ditt stöd. Ansök om en av 80 platser på "kreatörsvecka".

VEO är en ny digital plattform som har som uppgift att stötta kreatörer så att de kan få en rimlig inkomst på sin verksamhet (musik, blogg, konst, film, idrott med mera). Nu har de skapat ett program för kreatörer, som nästan är gratis. VEO bygger på att kreatören själv skapar innehållet och finansieringen kommer från trogna följare/fans samt sponsorer & annonsörer.

Se dig omkring på jobbet. Visst finns det någon/några duktiga personer som håller på med musik, konst, film, idrott eller annat? Som vore kul att kunna erbjuda ett stöd från företaget? Nu finns konceptet för att göra detta - till mycket låg kostnad.

STIPENDIUM (sponsrat av VEO & ditt eget företag)

Ditt företag betalar: 3.000 kr i sponsring. Värdet är långt över 10.000 kr. Mellanskillnaden står VEO och Tällbergsgården för.

OBS! Sponsorn kan vara ett företag, men det kan också vara en privatperson som vill sponsra en kreatör.

Kreatören får:

Kreatörsvecka" på Tällbergsgården.
En hel vecka med boende och frukost med tid för att ta sin konst vidare till nästa nivå. Det kan vara en låtskrivarvecka, en målarvecka, en vecka för att planera hur man ska få in nya sponsorer eller annat.

Ditt företag och din kreatör får också supporterskap i VEO-stiftelsen i ett helt år (stödjer mänskliga digitala rättigheter).

Din kreatör har också möjligheten att delta på VEO-festivalen i Tällberg kommande år. Något som kommer att utvecklas till "kreatörernas Almedalen". deltagaravgiften ingår i paketet.

Så här går du enkelt vidare

● Anmäl ert intresse via kanppen nedan/formuläret.

● Du förbinder dig till ett digitalt möte på 30 minuter där företaget och kreatören deltar och får allt förklarat i detalj.

● Ni förbinder er inte till att delta förrän efter mötet, då ni vet exakt vad som gäller. Ni fyller då i en tydlig beskrivning av förväntningar och resultat.

● Kreatören förbinder sig till att rapportera till VEO och företaget vad som kommit fram under kreatörsveckan.

Anmälan (Ej binande)

Tack för din anmälan
Oj något gick fel.

Exempel: Marknadscheferna sponsrar Mejas "kreatörsvecka".

Vi på Marknadscheferna har bestämt oss för att bli första företag ut att sponsra en artist med en kreatörsvecka. I vårt fall blev det inte en medarbetare, utan den etablerade artisten Meja. men, upplägget är precis detsamma som ovan.

Vi gillar VEO-plattformen och har varit med som rådgivare åt VEO inom marknadsföring och sponsringsupplägg. På sikt kommer detta att bli en riktigt spännande kanal för de av våra medlemsföretag som vill samarbeta med en artist, kreatör eller influencer. Ett jämlikt samarbete som gynnar båda parter.